Kris:

Ik weet nu eindelijk wat ik aan het doen ben

Kris wilde en volgde daarom Muscle Building

Het verhaal van Kris

Personal Body Plan heeft mij geholpen bij het creëren van een goede basis op het gebied van beweging, voeding en gedrag. Ik ben me nu veel meer bewust van wat ik eet, hoe het lichaam werkt en welke invloed trainen heeft op het lichaam. Hierdoor heb ik geleerd hoe ik optimaal kan genieten en tegelijkertijd optimaal kan presteren, zowel fysiek als mentaal. Voorheen leefde ik namelijk nogal in extremen: alles of niets. Nu weet ik dat er ook een grijs gebied is. Dat is fijn.

Daarnaast is PBP voor mij de ultieme stok achter de deur. Een algemene methodiek waar ik altijd op terug kan vallen, hoe chill. Ik werd namelijk gek van alle tegenstrijdigheid die online is te vinden op het gebied van ‘gezondheid’. Nu volg ik één richtlijn en daar behaal ik tot nu toe mijn beste resultaten ooit mee. Een dikke dank naar PBP en mijn coach Daryl.

— Kris

Het plan van Kris

Muscle Building

Ben jij een man en ben je het zat dat het je maar niet lukt om spiermassa op te bouwen? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.