Debbie (37):

Ik weet nu de juiste keuzes te maken en heb meer energie

Debbie wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Debbie

Voordat ik met Personal Body Plan begon had ik al heel wat middeltjes en manieren gebruikt om af te slanken en iedere twee weken had ik een goed voornemen: afslanken.Maar iedere keer viel ik terug in mijn oude gewoonte en daar bleef ik in hangen. Als ik nu terug in mijn oude gewoonte val is dat hooguit twee dagen.

Mijn gewicht is nu weer hetzelfde als voor mijn laatste twee zwangerschappen en ik zit heerlijk in mijn vel.
Ook is mijn maag nu veel kleiner geworden, waardoor ik minder eet. Ik weet nu de juiste keuzes te maken en heb meer energie.

Ook het sporten is goed vol te houden. Ik train twee keer in de week gewoon thuis met een PBP@Home schema.

Ik ben super blij dat ik Personal Body Plan ben gaan doen. Ik heb mijn eerste doel behaald, na de zomer ga ik beginnen met het Muscle Shaping Plan en dan ga ik naar drie keer per week trainen.

Zonder mijn Personal Body Coach Natasja was het mij niet gelukt. Ik ben super blij met haar. Ik ga dan ook zeker met haar verder met het Muscle Shaping Plan 💪

— Debbie

Het plan van Debbie

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Debbie

Natasja den Toom (38)

4.77 / 5

1076 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.