Dominique (23):

Ik voel mij van binnen een stuk beter

Dominique wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Dominique

Ook ik heb alle progressiefoto’s via social media vol bewondering gevolgd. Toch duurde het even voordat ik de stap nam om mij in te schrijven. Ik ben nu heel blij dat ik in mijzelf heb geïnvesteerd en me heb ingeschreven. Ik denk altijd dat ik alles zelf wel kan, maar ik merk nu dat het toch fijn is om een coach te hebben die mij er doorheen sleept als ik het even niet meer zie zitten en erkenning te krijgen voor al het werk dat ik doet.

Voordat ik begon met Personal Body Plan probeerde ik altijd al 3x per week naar de gym te aan. Dit hield ik dan een paar weken vol en vervolgens zwakte dit weer af. Sinds ik begonnen ben met Personal Body Plan heb ik gemerkt dat consistentie het belangrijkst is. Als ik nu een trainingsdag mis baal ik daar echt van. Je moet jezelf blijven pushen en ook ik heb weleens geen zin om naar de gym te gaan, als ik mezelf dan toch naar de gym heb gesleept voel ik mezelf achteraf altijd een stuk beter! Ik heb ook geleerd dat ik veel minder nodig heb dan dat ik normaal tot me nam.

Personal Body Plan betekend voor mij een steuntje in de rug. Ik voel mij van binnen een stuk beter en als ik dan mijn progressiefoto’s zie geeft dat mij weer extra motivatie. Ik ben ook mijn Personal Body Coach Marjolein Agtereek erg dankbaar. Op momenten dat ik er even doorheen zit geeft zij mij weer dat extra duwtje die ik nodig heb!

— Dominique

Het plan van Dominique

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Dominique

Marjolein Agtereek (40)

4.81 / 5

2713 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.