Christiaan (30):

Ik voel mij momenteel fit en mentaal sterker

Christiaan wilde gespierder worden en volgde daarom Muscle Building

Het verhaal van Christiaan

Ik train inmiddels 3/4 jaar, maar sinds ik Personal Body Plan volg (1 jaar) merk ik dat ik consequent stappen maak. Vanaf mijn 7e ben ik gediagnostiseerd met verschillende mentale aandoeningen zoals ADHD en PDD-nos en vanaf dat moment ben ik ook op verschillende medicatie gezet.

Ik heb altijd al het idee gehad dat dit niet de manier was voor mij en ben mij daarom gaan focussen op sport, voeding en levensstijl, waardoor ik momenteel zo goed als medicatie vrij ben. Ook ben ik sinds 4 jaar veganistisch en heb ik mijn resultaten dus ook volledig op plantaardige basis bereikt, wat ik zelf iets heel moois vindt omdat dit vaak nog een taboe is in de sport wereld.

Ik voel mij momenteel fit en mentaal sterker maar ook steeds weer meer gemotiveerd om deze weg door te zetten en stap voor stap te verbeteren!

Mijn Personal Body Coach Michelle is een fijne ondersteuning. Het is erg fijn dat je ergens terecht kan. Bij mij was het met name voeding waar ik voorheen iets te nonchalant in was en zij het belang ervan bleef aangeven.

— Christiaan

Het plan van Christiaan

Muscle Building

Ben jij een man en ben je het zat dat het je maar niet lukt om spiermassa op te bouwen? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Christiaan

Michelle Postma (33)

4.59 / 5

217 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.