Anita:

Ik voel mij energieker

Anita wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Anita

Mijn mindset is sinds Personal Body Plan veel bewuster geworden. ⠀

Ik maak bewustere keuzes over wat ik juist wel of niet wil eten. En als ik weet dat ik een feestje heb houd ik daar overdag rekening mee. Als ik een minder weekend heb door feestjes of etentjes kon ik voor Personal Body Plan makkelijk in het ‘slechte’ ritme blijven hangen, nu ben ik blij dat ik na zo’n weekend weer ‘normaal’ kan eten. ⠀

Ik ben als persoon niet verandert door Personal Body Plan maar wel veel lekkerder in mijn vel, energieker en bewuster in eten en drinken, terwijl ik nog gewoon heerlijk geniet van alles wat ik al deed. Ook had ik nooit kunnen bedenken dat vier keer naar de sportschool gaan zo lekker zou kunnen vinden! ⠀

Ik ben trots op de progressie die ik geboekt heb tot nu toe , en ondanks dat ik de tips van mijn Personal Body Coach Lynn Tackaert als zeer fijn heb ervaren, omdat ze echt heel betrokken is. Ik kijk er al weer naar uit om nog een half jaar te kunnen knallen met mijn Personal Body Plan.

— Anita

Het plan van Anita

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Anita

Lynn Tackaert (35)

4.77 / 5

3970 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.