Yolande (28):

Ik voel me sinds PBP fitter en vooral mentaal veel beter

Yolande wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Yolande

Ik ben in januari 2020 begonnen met Personal Body Plan nadat ik het eigenlijk zat was om niet op een gewicht te komen waar ik me fijn bij voelde. Ik kon prima afvallen voor een korte termijndoel, maar zodra het termijn behaald was dan bleef ik weer hangen.

Personal Body Plan heeft me veel inzicht en handvatten gegeven om mijn doel te bereiken en vast te houden. In November 2020 besloot ik dat ik tevreden was met mijn lichaam en ging op onderhoud, wilde wel spieropbouw gaan doen, maar met mijn studie naast werk is dat niet haalbaar. Nu werd mijn grootste doel het vasthouden van mijn resultaat.

Mijn Personal Body Coach Hilde heeft me vooral geholpen met mentale steun als ik veel stress ervaarde of even moeite had met mijn proces. Ook hielp ze met goede tips qua eten en sporten die passend voor mij waren.

 

— Yolande

Het plan van Yolande

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Yolande

Hilde Bakker (31)

4.36 / 5

291 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.