Jente (22):

Ik voel me sinds het starten met Personal Body Plan een stuk fitter

Jente wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Jente

Ik kan wel zeggen dat ik super blij ben dat ik begonnen ben met Personal Body Plan! Ik ben nu inmiddels ruim 16 weken onderweg en 7kg kwijt.

Ik was altijd wel bezig met mijn figuur, en was ook nooit helemaal tevreden. Ik heb weleens geprobeerd af te vallen, maar dat was dan onverantwoord en ik hield het vaak maar een week vol. Totdat ik over Personal Body Plan hoorde. Dat leek me wel wat!

Al vrij snel nadat ik begonnen was met Personal Body Plan zag ik verschil, dit motiveerde alleen maar nog meer om dit echt door te zetten. Door middel van de lessen krijg je ook op mentaal gebied veel handvatten waar je aan vast kan houden en waar je veel van leert. Daarnaast vind ik het heel erg fijn dat niks moet en alles mag, daardoor kan ik nog steeds af en toe genieten van de minder gezonde dingen.

Ik ben er nog niet, maar ik ben dankzij Personal Body Plan al een heel eind op weg!

Mijn Personal Body Coach Jarne is altijd positief, wat heel stimulerend werkt. Ik kan aan hem vragen wat ik wil, en hij heeft altijd goede tips. Het werkt voor mij heel goed als stok achter de deur dat ik wekelijks zelf nadenk over hoe het gegaan is en het vervolgens met Jarne kan bespreken.

— Jente

Het plan van Jente

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Jente

Jarne Holsappel (24)

4.71 / 5

110 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.