Loes (34):

Ik voel me nu al veel lekkerder in mijn vel zitten en heb meer energie

Loes wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Loes

Ik ben 8 weken geleden gestart met Personal Body Plan en het heeft me nu al zo ver gebracht. Ik ben trots op de resultaten die ik tot nu toe heb bereikt. Ik wist wel waar het aan lag dat ik was aangekomen. Te veel en te ongezond eten en geen ritme.

Personal Body Plan is echt een stok achter de deur en het fijne is dat je zelf je dag kunt inplannen kwa eten! Zo plan ik in het weekend zeker nog wel bijv. een patatje met snack in! Maar door het bijhouden van je persoonlijke schema zie je gewoon veel beter wat je allemaal binnen krijgt. Dit helpt mij enorm. Ook staan er heel veel heerlijke recepten in de app.

Mijn Personal Body Coach  Djamila motiveert mij enorm! Ze geeft me altijd tips en is een enorme inspiratie! Daarnaast is ze zelf ook een groot chocolade fan waardoor ik veel lekkere recepten van haar pagina kan halen.

Ik ben nog lang niet waar ik wil zijn maar Personal Body Plan leert je om bewust keuzes te maken zodat het een levensstijl wordt. Ik ben heel blij dat ik begonnen ben en ga nog lang door!

— Loes

Het plan van Loes

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Loes

Djamila Smit (40)

4.76 / 5

460 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.