Gerrie (60):

Ik voel me heel fit, veel energieker, gezonder en vooral ook beter in mijn vel

Gerrie wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Gerrie

Zomer 2021 ; Slank, Sterk en Gezond! Het wordt mijn 4e zomer op rij! Dat is mij nog nooit eerder gelukt!

Toen Tom op zijn 25e verjaardag zijn Personal Body Plan lanceerde zei ik; Wanneer ik jong was, wist ik het wel —> Ik zou zonder aarzelen kiezen voor Personal Body Plan!!!

Nu is het 9 jaar later en heb ik er inmiddels 3 jaar Personal Body Plan opzitten . Ik voel me heel fit, veel energieker, gezonder en vooral ook beter in mijn vel. Soms vergeet ik gewoon dat ik 60 jaar ben;-)

En de trainingen in de sportschool, nu thuis, geven mij erg veel plezier. Personal Body Plan is en blijft een prachtig compleet concept. Weten wat je eet, de leerzame gedragslessen, doelgericht sporten en contact met je Personal Body Coach. Het is 100% genieten ,dit avontuur, om in balans te komen en te blijven. Zeker niet altijd makkelijk, toch alle inspanning waard.

Gezond en sterk ouder worden. Ik gun het iedereen! Ik weet zeker dat ik met deze gezonde leefstijl nog jarenlang door wil en kan gaan. Mijn resultaten delen is niet echt mijn ding, toch zeggen beelden zoveel meer dan woorden , dus ga ik die uitdaging aan:-)

Week 1:april 2018
Week 12; – 12 kilo
Week 47; zomer 2019
Week 115; zomer 2020
Week 148; wordt zomer 2021!

Met enorme dank aan Personal Body Coach Marinke en Marina!

Lieve Tom en je geweldige team, jullie gaan nog heel veel mensen bewust maken om de de beste versie van zichzelf te willen zijn! Liefs van je trotse moeder!

— Gerrie

Het plan van Gerrie

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Gerrie

Marina Cornelissen (57)

4.61 / 5

1321 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.