Daniëlle (24):

Ik voel me gezonder en zit beter in mijn vel!

Daniëlle wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Daniëlle

Ik ben op 14 september begonnen met Personal Body Plan. Ik heb heel lang getwijfeld en uiteindelijk er toch voor gekozen om te starten. Wat een goede keuze was dat! Ik heb ontzettend veel geleerd over voeding, sporten en vooral ook lief  te zijn voor mijzelf!

Na veel vallen en opstaan ben ik al zo ver gekomen! Het was soms absoluut niet makkelijk, maar dankzij mijn geweldige Personal Body Coach Lindsey wordt de weg een stuk makkelijker gemaakt! Ik ben ontzettend trots op het resultaat en kan niet wachten om me nog verder te ontwikkelen!

Lindsey helpt me waar nodig en is ontzettend lief! Ik wordt goed begeleid en mijn vragen worden goed beantwoord! Ze heeft me heel veel geleerd over voeding en dat het niet erg is als je een terugval hebt! Vooral lief zijn voor jezelf en soms ook wat strenger.

 

— Daniëlle

Het plan van Daniëlle

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Daniëlle

Lindsey van Greven (35)

4.61 / 5

147 beoordelingen

Deze coach is op dit moment niet beschikbaar
E-mail deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.