Pauline (37):

Ik voel me fitter dan ik me jaren heb gevoeld

Pauline wilde en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Pauline

Na een lange tijd dat ik het allemaal wel best vond, was ik het in het voorjaar zat: ik wilde fitter worden, meer energie krijgen en strakker in mijn vel zitten. Eruitzien zoals ik me voel. 

Ik kwam Personal Body Plan tegen, en de optie om thuis te trainen sloot perfect aan bij het leven met jonge kids. Met enige twijfel, maar overtuigd door alle mooie resultaten ben ik gestart. Iets waar ik zo blij mee ben! 

Het programma is goed te volgen en voelt niet als beperking of verplichting. Ik ben mooi op weg naar m’n doelen en voel me fitter dan ik me jaren heb gevoeld.  

 Mijn Personal Body Coach Rody is superfijn en houdt me bij de les. Mijn valkuil is om te streng te zijn en een misstap als grote uitglijder te zien. Rody helpt me te relativeren, ruimte te houden voor genieten. Hij houdt in de gaten of ik voldoende uitdaging heb en is superpositief. 

 Ik ben fitter en sterker, wat ik bij het badmintonnen merk, maar eigenlijk in alles wat ik doe. Ik voel me mentaal sterk, ben trots op wat ik heb bereikt en vind het supergaaf om te zien hoe mijn lijf verandertBinnenkort gaat m’n tweede half jaar in: op naar nog meer progressie! 

— Pauline

Het plan van Pauline

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.