Katy (32):

Ik voel me eindelijk goed in m’n lichaam, fitter en energieker

Katy wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Katy

Wat ben ik blij dat ik toch de stap heb gezet om te beginnen met Personal Body Plan!

Zo lang heb ik getwijfeld omdat ik dacht, ik kan het zelf allemaal wel. Maar toch kwam ik niet bij het resultaat wat ik wilde. Sporten heb ik altijd al wel leuk gevonden maar vooral de voeding vond ik moeilijk, ik eet ook snel uit emotie. Na een pittig jaar wilde ik graag aan mezelf werken om goed in m’n vel te zitten voor mij en m’n dochter.

Nu ik ben begonnen voel ik me zo veel beter! Ik voel me eindelijk goed in m’n lichaam, fitter en energieker. Dankzij mijn super fijne Personal Body Coach Mariska (@mariss_pbpcoach) heb ik eindelijk een goeie balans kunnen vinden tussen sporten en voeding. Ze weet precies de juiste dingen te zeggen en denkt goed met me mee.

Ik eet nog steeds elke vrijdag met m’n dochter frietjes en ook geniet ik nog van een wijntje en een borrelplankje met vriendinnen maar ik ben zo veel bewuster. Ik heb een doel voor ogen en ik geniet er van om daar naartoe te werken.
Ook kan ik echt genieten van krachttraining, het is een soort uitlaatklep maar het laad me ook op! Gelukkig kunnen we weer de gym in.

Ik ben stiekem best trots op mijn resultaat tot nu toe en kijk enorm uit naar het resultaat wat nog gaat komen.

Mijn coach heeft goed geluisterd naar de problemen waar ik tegen aanliep en daar goed op ingespeeld. Ze geeft me goeie tips en weet me altijd te motiveren als ik het even niet meer weet. Ook heb ik veel qua voeding van haar kunnen leren.

— Katy

Het plan van Katy

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Katy

Mariska Derksen (35)

4.64 / 5

487 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.