Linda:

Ik voel me al zoveel fitter en dat ben ik ook!

Linda wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Linda

Ik voel me al zoveel fitter en dat ben ik ook!

Al jaren was ik bezig met voeding. Dit komt doordat er 10 jaar geleden een eiwitten lek bij mij werd geconstateerd. Een eiwitbeperkt dieet en om de paar maanden controles in het ziekenhuis was het gevolg. Daar wordt onder andere mijn eiwittenuitscheiding in de gaten gehouden. Deze waardes gingen op en af en het was echt zoeken naar de juiste voeding. Na mijn zwangerschap ging het helemaal niet goed. De waardes vlogen omhoog en het duurde lang voordat ze weer een beetje onder controle kwamen.

Begin vorig jaar begon ik Personal Body Plan te volgen. Na de controle in het ziekenhuis afgelopen zomer waren mijn waardes weer te hoog. Ik was het helemaal zat. De laatste zwangerschapskilo’s zaten er nog aan en mijn energie was ook echt laag. Nu was het echt tijd om het te gaan aanpakken! Ik kan het eiwitten lek niet verhelpen, maar wel verbeteren! 

Ik heb Personal Body Plan van te voren wel laten weten dat ik een eiwittenbeperking heb, maar dit was totaal geen probleem. In het begin was het erg zoeken met voeding en trainen en het inpassen in mijn leven, maar al snel vond ik hier mijn draai in.

Het voeding tracken heeft mij zoveel meer inzicht gegeven in de eiwitten. Ik heb zoveel meer geleerd welke voedingswaarde in welk product zit, wat voor mij natuurlijk heel waardevol is. 

Uiteraard gaat niet alles zonder slag of stoot en heb ook ik mijn dipjes wel gehad. Mijn lieve coach Bianca is er dan ook altijd voor mij en helpt mij overal doorheen. Ik ben echt enorm blij met haar als mijn coach!

Ik ben er enorm trots op wat ik al heb kunnen bereiken in 16 weken. Ook mijn arts in het ziekenhuis is tevreden, want de waardes zijn weer gedaald en zelfs zover dat ze weer zijn als voor mijn zwangerschap. Dat is het grootste compliment!

Ik wil zeker nog een half jaar doorgaan. Ik heb de smaak te pakken en de trainingsschema’s zijn echt heel leuk en goed haalbaar. The body achieves what the mind believes. Dat is wat mijn coach mij heeft meegegeven!

— Linda

Het plan van Linda

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Linda

Bianca Schrader (49)

4.53 / 5

1742 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.