Sandra (32):

Ik voel me 100% beter en fitter

Sandra wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Sandra

Ik was al geruime tijd bezig met afvallen, maar ik stagneerde. Ik kwam uit bij Personal Body Plan en koos voor Personal Body Coach Anouk. Wat een topper. Op dagen dat het minder gaat weet ze me te motiveren, als het goed gaat, laat ze me voelen dat ze trots op me is.
Ik voel me enorm veel zekerder over me zelf, ik geniet intens van het leven, met lekker eten en drinken, en een geweldig resultaat.

Personal Body Coach Anouk is echt een topper. Ze motiveert als het nodig is. Ze geeft vragen om over na te denken, ze vraagt naar doelen. Allemaal dingen die voor mij werken bij een dipje maar ook die helpen om de goede flow vast te houden. Ik weet zeker dat ik zonder Anouk niet zou staan waar ik nu sta.

— Sandra

Het plan van Sandra

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Sandra

Anouk Lieferink (31)

4.69 / 5

243 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.