Marleen:

Ik voel ik mij sterker en gemotiveerder dan ooit tevoren

Marleen wilde en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Marleen

De grootste verandering in mijn leven door PBP is dat ik niet meer constant bezig ben met nadenken over voeding, sport en over mijn omgeving. Ik volg mijn nieuwe levensstijl nu automatisch en denk er niet meer bij na of iets wel of niet kan of goed of slecht is. Ik weet nu hoe ik om moet gaan met de vier pijlers gedrag, voeding, training en herstel en het heeft mij zoveel rust en zelfvertrouwen gegeven.

Eerst kon ik mij wel druk maken over wat anderen dachten. “Ow, ben je weer op dieet?” of “Ach meid, je ziet er toch geweldig uit! Nergens voor nodig dat afvallen.” Nu weet ik dat het niet uitmaakt wat anderen denken of zeggen, want ik ben degene die het verschil kan maken om de beste versie van mijzelf te worden.

Ik had nooit gedacht dat ik in zo’n korte tijd zoveel progressie kon boeken. Ik heb mij in tijden niet zo goed gevoeld en ik voel me weer prettig in mijn bikini. Na elke meting ben ik trots op mij zelf en krijg ik weer een motivatieboost om te knallen. Krachttraining was nooit zo mijn ding, dacht ik. Maar als ik nu in het krachthok sta, dan voel ik mij sterker en gemotiveerder dan ooit tevoren. Elke training gaat beter en dat voelt zo goed. Je lichaam kan veel meer aan dan je denkt en het is juist die overload opzoeken wat ik zo lekker vind aan trainen.

De gedragslessen en mijn coach Aafke hebben mij doen beseffen dat het vooral gaat om logisch nadenken en doen wat goed voelt voor jezelf. Portiecontrole, nutriëntrijke voeding, 80/20-regel en vooral lekker vers koken zijn punten waar ik blij van word en die werken voor mij. Uiteindelijk gaat het erom dat je jezelf lekker voelt bij de leefstijl en de keuzes die je maakt, zodat je de beste versie van jezelf wordt.

— Marleen

Het plan van Marleen

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.