Wendy (31):

Ik vind het onwijs fijn om op deze manier bezig te zijn met voeding & sport!

Wendy wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Wendy

Personal Body Plan zorgt ervoor dat ik mezelf na mijn rugblessure weer fitter voel dan voor mijn blessure. Ik heb in de afgelopen eerste twee maanden al veel kennis op gedaan over voeding. Het helpt mij dat ik keuzes maak in mijn voeding en dat er niks vast staat qua voeding.

Ik kan er voor kiezen om te zondigen en juist dat maakt dat het goed vol te houden is en dat mijn motivatie hoog blijft. Ik weet van mijzelf dat wanneer er bepaalde voeding verboden wordt ik die dingen juist wil eten of drinken.

Ik vind het onwijs fijn om op deze manier bezig te zijn met voeding & sport!

Mijn Personal Body Coach Marinke zorgt ervoor dat ik de puntjes op de i kan zetten. Zij deelt tips over voeding en dat is fijn. Wanneer ik een vraag heb is daar altijd een reactie, heel fijn! Ook haar positieve kijk en complimenten maken dat ik het leuk vind om door te blijven gaan.

— Wendy

Het plan van Wendy

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Wendy

Marinke Termorshuizen (33)

4.55 / 5

2863 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.