Mandy (38):

Ik moet nog steeds wennen als ik nu foto’s van mezelf zie

Mandy wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Mandy

Ik moet nog steeds wennen als ik nu foto’s van mezelf zie, maar man wat ben ik trots!

Die kilo’s en centimeters die ik kwijt ben zijn al superfijn, maar het beste van alles is dat ik 100x beter in m’n vel zit dan pakweg een jaar geleden.

Het mooiste van alles? Het is nu een lifestyle is geworden, een deel van wie ik ben. Het gaat vanzelf; de bewuste keuzes maken, het trainen… (ja zelfs met een behoorlijk volle agenda en een gezin met twee kinderen)

En dan nog eet ik af en toe een hele reep Tony Chocolonely weg, dat is soms gewoon superlekker en niet te weerstaan, maar dat kan met Personal Body Plan!

Ik ben enorm blij dat ik sinds kort ook Personal Body Coach ben en mensen kan begeleiden bij hun plan. Mijn eigen Personal Body Coach, (dikke, vette shout out naar haar!) Marleen van der Horst is mijn grote inspiratie geweest. Mijn doel nu? Dat mijn deelnemers hun doelen behalen en de beste versie van zichzelf worden!

— Mandy

Het plan van Mandy

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Mandy

Marleen van der Horst (40)

4.77 / 5

1612 beoordelingen

Deze coach is op dit moment niet beschikbaar

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.