Louisa:

Ik luister beter naar mijn lichaam

Louisa wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Louisa

Ik viel 40kg af en kwam weer 30kg aan. Ik zag het getal op de weegschaal steeds verder omhoog gaan. Toen het getal niet ver meer van de 100kg af zat, was ik het zat! Doordat het bij mij alles of niets was, hield ik het op langer termijn niet meer vol en viel ik terug in mijn oude patroon. ⠀

Dankzij Personal Body Plan heb ik geleerd om balans te vinden met voeding en sporten. Nu kan ik eindelijk genieten van iets minder gezonds en kan ik de draad daarna weer oppakken! Ook raak ik niet meer in paniek wanneer ik aan mijn lichaam verneem dat ik een rustdag nodig heb.⠀

Bij mijn Personal Body Coach Lisa kan ik terecht voor goede tips en is zij mijn stok achter de deur! Mede dankzij haar goede dosis humor weet zij mij altijd weer te motiveren!

— Louisa

Het plan van Louisa

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.