Vera:

Ik kan nu echt genieten van eten en weet wat balans is

Vera wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Vera

Twijfel je nog om te starten met Personal Body Plan? Niet twijfelen, gewoon doen! Na anderhalf jaar twijfelen heb ik in januari de knoop doorgehakt en ben gestart met Personal Body Plan. Wat een goede keuze! Ik zat niet lekker in mijn vel en mijn relatie met de weegschaal werd er met de week slechter op. Er moest iets veranderen, zodat ik ook voor mijn directe omgeving weer wat meer te genieten was. Van eetbuien en bankhangen ging ik naar gezond eten en lekker sporten. Ik wist niet dat ik het kon, maar wat heeft het me al veel gebracht. Zowel fysiek als mentaal.

Ik kan nu echt genieten van eten en weet wat balans is. Dit alles was me niet gelukt zonder mijn lieve Personal Body Coach Linda Blanket. Door haar hulp, motivatie en af en toe een schop onder mijn kont ben ik onderweg naar waar ik wil zijn.

— Vera

Het plan van Vera

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Vera

Linda Blanket (38)

4.57 / 5

2211 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.