Julia (21):

Ik kan na 12 weken al zeggen dat het de beste keuze is die ik in jaren heb gemaakt!

Julia wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Julia

In een opwelling heb ik ‘s avonds laat me ingeschreven voor Personal Body Plan. Ik ben eigenlijk sinds de middelbare school al bezig met mijn gewicht. Meerdere keren viel ik af, om vervolgens datzelfde gewicht of zelfs meer er weer aan te eten. Het perfecte voorbeeld van een jojo. Ik bleef hangen in dit patroon en was daar echt enorm klaar mee.

Een vriendinnetje van mij was net twee weken bezig met Personal Body Plan en zij was erg enthousiast. Toen dacht ik, dit ga ik ook doen! Ik kan na 12 weken al zeggen dat het de beste keuze is die ik in jaren heb gemaakt!

Het wekelijkse contact met mijn coach Anne Lotte werkt motiverend. Hoe cliché het ook klinkt, zij is echt de stok achter de deur waarvan ik niet wist dat ik hem nodig had. Ze is duidelijk in de verwachting die ze van mij heeft, motiveert met lieve woorden en ik heb echt het idee dat ik alles met haar kan delen.

Als student die bij een dispuut zit, heb ik een extreem onregelmatig leven met veel borrels en verplichtingen. Ik heb geleerd dat deze momenten er zeker bij kunnen passen, maar dat ik na een druk weekend gewoon de draad weer kan oppakken. Die balans vind ik top!

Ik merk vooral dat ik door Personal Body Plan zoveel beter in mijn vel zit. Zoals nu heb ik mij al jaren niet meer gevoeld!
Ik ben voor mijn gevoel pas net begonnen, maar heb al zo veel meer bereikt dan ik ooit had kunnen dromen.

— Julia

Het plan van Julia

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Kies dit plan

De coach van Julia

Anne Lotte de Weerdt (29)

4.7 / 5

651 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.