Suzanne:

Ik kan me niet herinneren wanneer ik voor het laatst zo lekker in mijn vel zat

Suzanne wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Suzanne

Ik hou gewoon van lekker eten’ was een slogan die ik vaak gebruikte.

Toen ik begon met mijn Personal Body Plan avontuur zat ik vast in slechte eetgewoontes. Wat is er nou eigenlijk veranderd de afgelopen drie maanden? Ik eet nog steeds lekker, gun mezelf nog steeds dat lekkere tussendoortje waar ik zoveel zin in kan hebben, en ik ben nog steeds gezellig tijdens een borrel (al lig ik wel na tweewijntjes onder de tafel). 

Maar at ik dat echt allemaal op één dag? Dat gaat er wel eens door mij heen. Ik ben zo ontzettend bewust geworden van de voedingsmiddelen die ik nu binnenkrijg. Het tracken was in het begin behoorlijk confronterend; mag ik echt maar zo weinig vet? En nu denk ik: at ik echt zoveel vet?! Eiwitten at ik bijna niet, en koolhydraten liet ik zoveel mogelijk staan, want die zijn toch slecht voor je? Yeah right! Ik weet nu wel beter wat mijn lichaam nodig heeft!

En dan nog, 4 dagen in de week in de gym voor krachttraining en serieus nog nooit een training gemist. Ik droom dit toch niet? En lekker dat ik het vind! Ik ben er ook nog twee dagen in de week bij gaan hardlopen als actief herstel. Als ik genoeg tijd heb, want ik heb ook nog een eigen bedrijf en een leuk sociaal leven.

Al met al ben ik ontzettend trots op mezelf. Streven naar progressie is echt een proces en dat gaat stapje voor stapje. Mede dankzij mijn fantastische Personal Body Coach Bianca ben ik nu al zo ver gekomen!

Ik kan me niet herinneren wanneer ik voor het laatst zo lekker in mijn vel zat, van broek maat 30 naar 27 en ik kan die strakke jurkjes weer aan!

— Suzanne

Het plan van Suzanne

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Suzanne

Bianca Schrader (49)

4.53 / 5

1705 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.