Anne-Floor:

Ik heb weer de regie in mijn leven.

Anne-Floor wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Anne-Floor

Al tijden zat ik slecht in mijn vel. Twee kinderen, veel stress gehad, gedoe op mijn werk, ik had altijd een excuus. Ondertussen haalde mijn zus mooie resultaten met Personal Body Plan. Kort daarna was ik ook over de streep. ⠀

Samen met mijn beste vriendin ben ik begonnen. Dit was de foto van mijn resultaat van mijn eerste 6 maanden Personal Body Plan. Inmiddels zit ik al in mijn tweede periode van 18 maanden! Ik ben vooral enthousiast over de gedragslessen en mijn Premium Coach Chantal. Zij maakte mij echt bewust dat ik veel dingen anders deed dan ik eigenlijk wilde, in heel veel vlakken in mijn leven. ⠀

Door Personal Body Plan zit ik strakker in mijn vel, maar misschien nog veel belangrijker; ik heb weer de regie in mijn eigen leven. Sinds vorige week ben ik, nadat ik Personal Body College heb gevolgd en mijn examen heb gehaald, zelf ook Premium Coach geworden! Ik heb super veel zin om anderen ook te helpen en bewust te maken van dit prachtige proces. Dreams are achievable!

— Anne-Floor

Het plan van Anne-Floor

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.