Elke (32):

Ik heb volop kunnen sporten en nauwelijks last gehad van zwangerschapskwaaltjes

Elke wilde voorbereiden op haar bevalling en fit blijven en volgde daarom Pregnancy

Het verhaal van Elke

Voor ik zwanger werd volgde ik al een paar maanden het Personal Fat Burning Plan. Ik vind Personal Body Plan namelijk een hele fijne en gestructureerde manier om naar je doel toe te werken. Daar heb ik tijdens mijn Personal Fat Burning Plan ook al aardig wat stappen in gezet. Het feit dat niet alleen naar voeding of training werd gekeken, maar naar het totaalplaatje van gedrag, voeding, training en herstel sprak me erg aan bij Personal Body Plan. Ik geloof dat je al deze aspecten mee moet nemen om op een duurzame manier, met blijvend resultaat dus, je doel te bereiken.

Toen ik zwanger bleek te zijn, wilde ik doorgaan met Personal Body Plan, maar natuurlijk wel met een heel ander doel: fit en gezond mijn zwangerschap doorkomen. Niet alleen voor mezelf, maar ook voor de baby op komst. Inmiddels ben ik bijna 7 maanden zwanger en heb ik veel gehad aan de aan de aanpak van Personal Body Plan en de dagelijkse coaching die ik krijg van mijn Personal Pregnancy Coach Bianca. Tijdens je zwangerschap komen er zoveel nieuwe dingen op je af. De begeleiding van Bianca en de gestructureerde aanpak van Personal Body Plan hebben mij daarbij tot nu toe heel goed geholpen.

Hoewel ik nog ruim 2 maanden voor de boeg heb, heb ik me de afgelopen maanden erg fit gevoeld. Ik heb volop kunnen sporten en nauwelijks last gehad van zwangerschapskwaaltjes. Dat laatste is natuurlijk ook een beetje geluk (want dat verschilt heel erg per persoon), maar ik ben ervan overtuigd dat gedrag, gezonde voeding, training en goed herstel met daarbij de ondersteuning van mijn Personal Pregnancy Coach Bianca hier zeker aan bij hebben gedragen.

— Elke

Het plan van Elke

Pregnancy

Ben jij zwanger, maar weet jij niet hoe je op een verantwoorde wijze fit kunt blijven? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Elke

Bianca Schrader (49)

4.53 / 5

1742 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.