Inge:

Ik heb veel meer zelfvertrouwen

Inge wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Inge

Al heel mijn leven lang ben ik aan de zware kant geweest. Al vele diëten heb ik gevolgd, met als uitkomst het bekende jojo effect. De diëten volbrengen dat lukte mij altijd, maar het vasthouden is waar ik altijd op vastliep.⠀

Ruim een half jaar geleden ging de knop weer om. Via een vriendin kwam ik uit bij Personal Body Plan. Vol goede moed ging ik aan de slag.⠀

Afgelopen half jaar ging met vallen en opstaan. Soms heb je van die dagen dat je geen zin hebt om te gaan sporten of om op te letten met wat je eet. Het prettige aan Personal Body Plan voor mij was dat mijn Personal Body Coach Aafke Sommers, altijd klaar stond om mij te ondersteunen, te motiveren en tips te geven als ik van die dagen had. De dag erna ging ik met vol goede moed er weer tegen aan. Dit heeft mij dan ook erg veel opgeleverd. Naast dat ik vele kilo’s en centimeters ben verloren, heb ik meer zelfvertrouwen gekregen, heb ik veel geleerd over een gezonde levensstijl en sta ik met plezier in de sportschool.

Mijn doelen zijn nog niet behaald, daarom besloot ik om mijn Personal Body Plan met Personal Body Coach te verlengen. Met veel plezier en de benodigde energie ga ik komend half jaar werken aan het behalen van mijn gestelde doelen.

— Inge

Het plan van Inge

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.