Isa (27):

Ik heb van PBP geleerd dat er veel daadkracht nodig is om een verandering teweeg te kunnen brengen

Isa wilde en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Isa

Al even was ik bezig om een gezonde levensstijl te creëren. Van Sonja Bakker tot Rens Kroes, alles probeerde ik maar om die vervelende kilo’s kwijt te raken. Ik hield dat altijd wel even vol, maar nooit zette ik echt door. Nooit bereikte ik eigenlijk dat waarvan ik droomde (ja, ik droomde van een sixpack).

De knop ging bij mij eigenlijk echt om toen mijn beste vriendin vriendin van mij met het nieuws dat ze voor negen maanden op reis ging. ‘Wow, wat gaaf dat zij haar droom gaat najagen! Dat wil ik ook!’ (sixpack) ging er door mijn hoofd heen.

Op dat moment zag ik een nieuw doel ontstaan:vol zelfvertrouwen en met een strakke buik over het Indonesische strand lopen terwijl ik mijn vriendin ging opzoeken. Maar dan moest ik wel iets veranderen. Ik was klaar met mijn eigen smoesjes en besloot dat het tijd werd voor actie, voor een nieuwe start.

En zo geschiedde. Ik begon met Personal Body Plan. Ik had een duidelijk doel voor ogen en wilde dat doel bereiken. Ik wilde mezelf het tegendeel bewijzen dat ik eindelijk wel iets vol kon houden. En weet je wat? Low/no carb, no way… mijn Personal Body Coach Wendy leerde mij dat carbs juist hele belangrijke energiebronnen zijn.

Dankzij de gedragslessen van Personal Body Plan en de steun van mijn Personal Body Coach heb ik geleerd portiecontrole toe te passen en mijn voeding af te stemmen op mijn doelen en mijn persoonlijke voorkeuren. Dat begon met tracken, een heel jaar lang, iedere dag… en sinds kort pas ik de handpalm methode goed en wat voel ik me hier waanzinnig goed bij zeg! Ik luister naar mijn lichaam, eet de ene dag misschien wat meer dan de andere, maar ik ben al een aantal maanden super stabiel. Ik kan met recht zeggen dat ik de balans gevonden heb!

Het is een proces met vallen en opstaan geweest, waar ik ook de nodige leermomentjes heb beleefd. Maar door stap voor stap ongewenste gewoontes te vervangen door gewoontes die werken voor mij heb ik uiteindelijk wel mijn doel bereikt. Ik heb geleerd dat er heel veel daadkracht nodig is om een verandering, welke dan ook, teweeg te kunnen brengen en dat consistentie de sleutel tot succes is. Je vraagt je vast af of dit altijd en overal lukt.. Nou nee hoor, ik val namelijk nog steeds. Maar dankzij PBP weet ik op deze momenten mijzelf weer te herpakken, op te staan en door te gaan. Op deze manier ben én blijf ik de beste versie van mijzelf.

— Isa

Het plan van Isa

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.