Annelijn:

Ik heb nu een gezonde relatie met eten, mijn zelfvertrouwen is gegroeid

Annelijn wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Annelijn

Al vanaf dat ik een tiener ben, ben ik aan het jojoën met mijn gewicht en had ik veel moeite om op voedingsgebied in balans te blijven. Krachttraining deed ik de afgelopen jaren al drie keer per week en vond altijd al erg leuk om te doen, maar ik zag voor mijn gevoel onvoldoende resultaat.

Ongeveer 15 jaar geleden kreeg ik de diagnose lipoedeem en in de jaren daaropvolgend is dat ook steeds wat erger geworden. Twee jaar geleden heb ik de keuze gemaakt om een aantal liposucties te ondergaan aan mijn boven- en onderbenen en voor mij was dat de beste beslissing ooit.

Minder pijn en ook weer model in mijn benen. Omdat het met lipoedeem belangrijk is om een stabiel gewicht te houden, wilde ik mijn mindset op het gebied van voeding definitief veranderen. Ik was al eens op zoek geweest naar online coaching en kwam zo terecht bij Personal Body Plan. Na het herstel van mijn liposucties ben ik in januari gestart met Personal Body Plan. En ook dit was een zeer goede keuze. Ik heb nu een gezonde relatie met eten, mijn zelfvertrouwen is gegroeid en het resultaat is boven verwachting, mede dankzij mijn Personal Body Coach Chantal.⠀

— Annelijn

Het plan van Annelijn

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.