Naomi:

Ik heb een goede balans gevonden

Naomi wilde en volgde daarom Muscle Shaping

Het verhaal van Naomi

Mijn grootste verandering is dat ik mij nu bewust ben geworden van mijn voedingspatroon. Voordat ik begon met PBP dacht ik gezond bezig te zijn. Maar vergat ik wel eens dat het weekend ook meetelt. Door PBP heb ik hier nu een goede balans is gevonden. Natuurlijk neem ik nog wel gewoon een wijntje en eet ik wel eens wat lekker wat niet in mijn macro’s past. Het grote verschil is nu alleen dat ik de volgende dag de draad weer op kan pakken.

Voor PBP was ik ook wel een aantal keer in de week in de sportschool te vinden. Ik deed toen voornamelijk cardio en kwam zelden in het krachthonk. Mijn trainingen bestaan nu grotendeels uit krachttraining. Ik merk nu dat ik nu veel doelgerichter bezig ben en merk ook echt dat ik sterker begin te worden.

In het begin heb ik erg getwijfeld om me aan te melden voor PBP, maar hier heb nog geen seconde spijt van gehad. Ik heb het geluk dat ik mensen in mijn omgeving heb met dezelfde doelen en levensstijl. Dit motiveert en stimuleert mij enorm om mijn doelen voor ogen te houden. Natuurlijk moet ik mijn coach hierin ook bedanken. Zij heeft mij enorm geholpen en tevens gemotiveerd in dit proces.

— Naomi

Het plan van Naomi

Muscle Shaping

Ben jij een vrouw en heb jij moeite om aan te komen en weet je niet hoe je een gevormd lichaam krijgt? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.