Sanne (30):

Ik had veel eerder met Personal Body Plan moeten beginnen!

Sanne wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Sanne

“Ik had veel eerder met Personal Body Plan moeten beginnen!” 
 
Toen ik 16 weken geleden aan Personal Body Plan begon, had ik nooit verwacht dat ik er nu zo uit zou zien! Ondanks dat ik in oktober stopte met roken heb ik me prima aan mijn plan kunnen houden. Snoepen en andere lekkere dingen eten hoort hier dan ook zeker bij!  
 
Ik denk dat we daarnaast allemaal wel ups en downs kennenmaar mijn Personal Body Coach Justin  helpt me altijd wel met motiveren! Justin vind ik een fijne coach!  
 
Hij toont altijd begrip wanneer het even minder gaat. Maar op zijn eerlijke manier weet hij me wel weer altijd te motiveren! Hij geeft me tips over het eten en de balans te vinden wanneer je ook trek hebt in de lekkere dingen! 
 
Ik ben moeder van twee lieve kleine meiden en altijd druk in de weer. Maar het sporten is ondertussen echt een uitje geworden en ieder nieuw schema wat ik krijg, doe ik met veel plezier! Ik had hier veel eerder aan moeten beginnen.

— Sanne

Het plan van Sanne

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Sanne

Justin Bos (31)

4.63 / 5

418 beoordelingen

Deze coach is op dit moment niet beschikbaar
E-mail deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.