Roos:

Ik had nooit durven dromen dat ik ook zo veel zou kunnen bereiken.

Roos wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Roos

Toen ik begon met Personal Body Plan genoot ik van een druk studentenleven. Zeker 3 a 4 dagen per week was ik in de kroeg te vinden, waar biertje na biertje werd gedronken gevolgd door de FEBO onderweg naar huis. Ik zat niet lekker in mijn vel, voelde me niet fit en was heel ongelukkig met mijn lichaam. ⠀

Mijn coach Andrea Bosch heeft me geleerd dat sporten, op je voeding letten en leuke feestjes prima te combineren zijn! Als ik een avondje heb gestapt of lekker uit eten ben geweest voel ik me niet meer schuldig, maar pak ik de draad gewoon de volgende dag weer op. ⠀

Natuurlijk had ik alle prachtige resultaten wel op social media langs zien komen, maar ik had nooit durven dromen dat ik zelf ook zo veel zou kunnen bereiken in een half jaar tijd. Ik zit lekkerder in mijn vel dan ooit en ik ben super trots op alles wat ik heb bereikt!

— Roos

Het plan van Roos

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.