Maudy (29):

Ik haal veel meer uit mijn dagen, waardoor ik mij een stuk fitter voel

Maudy wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Maudy

Ik sportte al een tijdje op mijn eigen tempo, waarbij ik op mijn voeding probeerde te letten, alleen zonder gewenst resultaat. Ik zag weinig verschil, wat mij demotiveerde. Om die reden heb ik de knoop doorgehakt en de stap gezet om verandering aan te brengen en professionele hulp in te schakelen.

Mede vanwege mijn onregelmatige werktijden als stewardess wilde ik meer balans qua voeding en training. Met hulp van Personal Body Coach Linda heb ik die gevonden. Het resultaat is dat ik met onregelmatige diensten ook regelmaat kan creëren in mijn voeding en training. De balans die ik hierin heb gevonden heeft mij veel opgeleverd, ook qua mindset.

Ik voel mij fitter, gezonder en lekkerder in mijn vel. Ik haal veel meer uit mijn dagen, waardoor ik mij dus een stuk fitter voel. Hierdoor voel ik mij een blijer en gelukkiger mens.

De keuze om te investeren in mijzelf is tot nu toe het beste geweest dat ik de afgelopen jaren heb gedaan.

— Maudy

Het plan van Maudy

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Maudy

Linda Blanket (37)

4.56 / 5

2147 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.