Megan:

Ik gun echt iedereen het energieke, fitte gevoel dat ik krijg van Personal Body Plan

Megan wilde afvallen en volgde daarom Fat Ripping

Het verhaal van Megan

Ik heb bijna ieder (crash-)dieet wel geprobeerd, waarbij ik na afloop direct terugviel in mijn oude patroon. Hier moest verandering in komen. Ik volgde Personal Body Plan al een tijd op social media, maar voelde telkens een drempel waardoor ik me niet inschreef. Wat een gemis, dit had ik veel eerder moeten doen!

Ik stond sporadisch in de sportschool maar door een gebrek aan kennis veranderde er niets en mijn motivatie verdween als sneeuw voor de zon. Het steeds wisselende trainingsschema en mijn groeiende spierballen maken dat ik echt zin heb om vroeg op te staan en de sportschool in te duiken, dat had ik nooit van mezelf verwacht.

Ik was een hopeloze emotie-eter. Personal Body Plan heeft mij geleerd om emotie en voeding eens los van elkaar te zien. Ga ik me beter voelen na een tegenslag als ik me volvreet? Nee. Daarnaast heb ik eten altijd als ‘gezellig’ gezien. Natuurlijk is samenzijn gezellig en moet ik dit ook kunnen blijven doen, maar door verantwoorde keuzes te maken voel ik me hier veel prettiger bij!

Ik ben op een heerlijke ontdekkingstocht naar de beste versie van mijzelf, maar ik ben hierin zeker niet alleen. Mijn Personal Body Coach Riek is er altijd om me te helpen. Daarnaast is ook mijn omgeving heel belangrijk, ze helpen me waar kan en steunen mij bij al mijn keuzes.

Ik gun echt iedereen het energieke, fitte gevoel dat ik krijg van Personal Body Plan. Iedere cent en iedere seconde die ik investeer in mijn lichaam heeft nu al geleid tot een resultaat waar ik zo blij mee ben!

— Megan

Het plan van Megan

Fat Ripping

Ben jij een man die zijn vetpercentage wil verlagen, maar niet alleen maar kip, broccoli en rijst wil eten? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.