Nikki:

Ik geniet van het hele proces en the only way is up!

Nikki wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Nikki

Als ik naar de voor en na foto’s kijk ben ik dolgelukkig en tegelijkertijd verbaasd over dat ik er zo uitgezien heb. Ik zag mezelf niet als dik, maar tevreden was ik ook niet. Ik ben in totaal meer dan 6kg en 19cm (op mijn heupen, borst, schouders en taille) kwijt. ⠀

Ik wilde na het sporten eigenlijk altijd meteen resultaat zien, maar dankzij Personal Body Plan ben ik het hele proces gaan waarderen en sport ik ook gewoon echt graag. ⠀

Ik werk inmiddels (bijna) full-time, ben bezig met mijn scriptie en ik sport vier keer per week. Het levert een drukke en volle week op, maar het is het echt waard! En zoals de quote zegt; “I may not be there yet, but I am closer than I was yesterday”.

— Nikki

Het plan van Nikki

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.