Jennifer:

Ik durf zonder piekeren in een bikini te lopen!

Jennifer wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Jennifer

Ondanks dat mensen in mijn omgeving vertelden dat ik er goed uitzag en ik mij geen zorgen hoefde te maken over mijn lichaam, voelde ik me onzeker over mijn eigen lichaam. Na een jaar Personal Body Plan te volgen op social media, heb ik mezelf een kans gegeven om mij weer zeker te gaan voelen. Ik kan je zeggen, de beste keuze die ik heb gemaakt!

Ik ben nu pas op de helft van mijn Personal Body Plan, maar ik heb nu al grote stappen gemaakt. Elke dag sta ik met positieve energie mijn bed uit en sta ik steviger in mijn schoenen. Ik durf zelfs zonder piekeren in een bikini te lopen.

Ik heb, misschien wel belangrijker dan mijn progressie, een andere mindset gekregen. In plaats van negatief naar mezelf te kijken, kijk ik nu met een frisse en positieve blik naar mezelf. Zo zit ik elke dag weer bomvol met energie en voel ik mij gelukkiger.

Ik ben bewust aan het trainen en bewust bezig met het veranderen van mijn gewoontes. En nee dit gaat niet met alleen ups maar zeker ook een hoop downs. Dit zijn juist de punten waar ik van leer. Ik ben nu al trots op hoe ik me nu voel en ik ben super blij en dankbaar met mijn Personal Body Coach Eva Poorthuis die mij helpt, steunt en tips geeft elke dag opnieuw!

— Jennifer

Het plan van Jennifer

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.