Liselotte (23):

Ik ben veel zelfverzekerder en gelukkiger met mezelf

Liselotte wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Liselotte

Ik ben altijd al bezig geweest met voeding en sporten, maar haalde steeds (net) niet het resultaat dat ik wilde. De motivatie zakte weer of het vertrouwen dat ik mijn doelen zou bereiken verdween. Ik begon met Personal Body Plan om mezelf verantwoordelijk te houden en zodat iemand met me mee kon kijken om te vertellen of ik het goed deed.

Uiteindelijk heb ik zo veel meer progressie gemaakt dan ik van te voren kon bedenken. Ik heb een veel gezondere relatie met voeding gekregen en losgelaten dat alles zo snel mogelijk moet. Ik zie nog steeds heel veel gebieden voor verbetering, maar ik zie dat nu als motivatie en inspiratie en niet iets om boos om te worden. Ik ben veel zelfverzekerder en gelukkiger met mezelf. Het hoeft namelijk niet perfect en gezondheid is zoveel meer dan zichtbare buikspieren.

Omdat het voor mij zo goed gewerkt heeft en ik anderen ook deze positieve verandering gun ben ik zelf ook Personal Body Coach geworden en coach ik met veel plezier mijn eigen deelnemers nu.

Mijn Personal Body Coach, Marinke, heeft mij geholpen de beste keuzes te maken. Met de juiste tips op de juiste momenten (voor de feestdagen) hielp ze mij gemotiveerd te blijven. Ook wees ze mij op progressie, wanneer ik het zelf niet goed genoeg vond.

 

— Liselotte

Het plan van Liselotte

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Liselotte

Marinke Termorshuizen (33)

4.55 / 5

2884 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.