Lars (31):

Ik ben trots op wat voor transformatie ik de afgelopen 20 weken heb ondergaan

Lars wilde afvallen en volgde daarom Fat Ripping

Het verhaal van Lars

Een jaar geleden had ik al zoiets van het moet anders. De laatste jaren kwamen er gestaag steeds meer kilo’s bij en qua eten moest alles lekker en veel en geen rem.

Daarbij voelde ik me in het dagelijks leven log en sloom en bij het sporten (judo, bjj) werd ik op basis van gewicht ingedeeld. En daar stond ik dan als ongetrainde tegen beren van afgetrainde gasten. Wat eigenlijk altijd in verlies eindigde omdat ik kracht en conditie mistte.

Ik ben nooit zo van dieeten omdat ik van mening ben dat wat je eet en beweegt in balans moet zijn. En als je dat doet je eigenlijk dus niet dieet maar op een gezonde manier in een gezondere levensfase komt. En toen kwam ik dus Personal Body Plan tegen. Eigenlijk een plan naar mijn visie. Samen met mijn vriendin zijn we begin 2021 gestart met beide als doel gezonder leven en afvallen. Ondanks de corona crisis, mijn onregelmatige werk op een spoedeisende hulp, een studie tot spoedeisende hulp verpleegkundige en vader van een jonge knul van toen nog 1.5 jaar.

Zoals je kan begrijpen een hoop bergen te overwinnen. Maar doordat Personal Body Plan meer een lifestyle is en niet een strak dieet was het voor mij vol te houden.

Wel heb ik de nodige stimulatie van mijn Personal Body Coach Justin maar zeker mijn vriendin nodig gehad om op het goede spoor te blijven. Met name het thuis sporten, daar was ik niet zo’n held in. Ik kan niet wachten tot ik gewoon weer mag judoën.

Mijn doel was om voor mijn verjaardag (1 juni) onder de 90kg uit te komen wat zou resulteren in – 13kg. Helaas weeg ik net voor mijn verjaardag 90.4kg. Toch ben ik trots op wat voor transformatie ik de afgelopen 20 weken heb ondergaan. Veel kilo’s lichter, geen broek die meer past maar het was het waard. Nu nieuwe doelen stellen en doorgaan!

Mijn Personal Body Coan Justin was een stukje houvast en hij gaf tips qua eten en sporten. Het is fijn dat mijn coach ook bekend is met werken in onregelmatige diensten.

— Lars

Het plan van Lars

Fat Ripping

Ben jij een man die zijn vetpercentage wil verlagen, maar niet alleen maar kip, broccoli en rijst wil eten? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Lars

Justin Bos (31)

4.63 / 5

418 beoordelingen

Deze coach is op dit moment niet beschikbaar
E-mail deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.