Evi:

Ik ben trots en voel me fitter.

Evi wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Evi

Ik had het al vaak met mijn beste vriendin over Personal Body Plan gehad. Toen zij mij voor mijn verjaardag ineens verraste met zes maanden Personal Body Plan, dacht ik: ik wil het zeker wel proberen, maar het resultaat zal nooit worden zoals die foto’s op instagram.

Ik houd van een drankje, uit eten en een feestje. Tijdens mijn Personal Body Plan-avontuur heb ik geleerd om meer balans te vinden en betere keuzes te maken. ⠀

Natuurlijk had ik soms ook mijn momenten dat het allemaal even niet lukte, maar mede dankzij mijn fantastische Premium Coach Eva Poorthuis lukte het me wel om van die momenten te leren en toch weer door te zetten. ⠀

Door een knieblessure die niet overging heb ik een afkeer gekregen voor fitness. Ik ging wel altijd, maar ik had er geen plezier in. Nu na Personal Body Plan heb ik weer plezier in het doen van krachttraining. Tijdens deze zes maanden heb ik veelal pijnvrij kunnen sporten.

Terugkijkend op deze zes maanden, ben ik blij waar ik nu sta. Ik ben trots en voel me fitter. Thanks!⠀

— Evi

Het plan van Evi

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.