Michael (39):

Ik ben trots dat ik weer blokken op mijn buik heb

Michael wilde afvallen en volgde daarom Fat Ripping

Het verhaal van Michael

Ik volgde Personal Body Plan al een tijd op Instagram en zag de goede resultaten voorbij komen. Ik dacht vaak: is het wat voor mij? Ik sport toch veel? Ik ben toch fit? Maar de spiegel zei iets anders.

Naast het sporten hou ik van een hapje en drankje. Lekker uiteten, daarna op stap en geregeld ben ik op feestjes te vinden. Toe het coronavirus uitbrak was het een goed moment om te starten met PBP.

Vanaf minuut 1 ging ik er vol voor. Mijn voeding bijhouden was voor mij een verademing. Ik wist precies hoeveel ik mocht eten. Door al mijn voeding te wegen en door het lezen van de voedingswaarde van elk product heb ik veel kennis over voeding gekregen.

Ik zag snel resultaat en ben trots dat ik weer blokken op mijn buik heb. En dat voor een man bijna 40. Ik ervaar PBP niet als een dieet maar als een way of life.

Mijn Personal Body Coach Wesley (@wessj_pbp) houdt mij scherp. Hij geeft complimenten en moedigt mij aan om door te gaan. Verder begeleidt hij mij met mijn voeding. Geeft tips en recepten als ik bijvoorbeeld niet aan mijn vetten of vezels kom.

— Michael

Het plan van Michael

Fat Ripping

Ben jij een man die zijn vetpercentage wil verlagen, maar niet alleen maar kip, broccoli en rijst wil eten? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.