Jessie:

Ik ben onwijs blij met de steun en support van mijn coach

Jessie wilde en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Jessie

Sporten is altijd al een uitlaatklep voor mij geweest en ik vind het dan ook heerlijk om m’n frustratie en energie eruit te knallen in de gym. Braaf volgde ik frequent een aantal bodypump en interval klasjes in de week maar echt verandering was er niet zien. Ik bleef redelijk stabiel, en voor zover ik weet was ik altijd al vrij recht gebouwd dus het enige waar ik veel aandacht aan beschouwde was m’n buik. Mijn grootste uitdaging is eten, en mijn snack incidenten en ongegeneerde vreetbuien waren van oncontroleerbare aard. Tevens zorgde dat voor een onwijs schuldgevoel direct erna waardoor ik mezelf dan weer niets toestond.

Mijn levensstijl aanpassen door middel van de gedragslessen en een trainingsschema was dan ook de reden waarom ik mij heb aangemeld bij PBP. Je gedrag veranderen is lastig, en zeker als je dat al jaren lang op dezelfde manier hebt gedaan, maar ik moet zeggen, nu mijn eerste half jaar er bijna op zit, heb ik al duidelijk wat progressie geboekt. Qua trainingen ben ik onwijs blij verrast wat voor effect die op je lichaamsvorm hebben met als grootste verassing dat ik ineens een taille blijk te hebben! Krachttraining heb ik altijd al leuk gevonden maar zoals ik al zei deden die klasjes bodypump toch een stuk minder voor mij, ondanks dat ik mezelf echt pushte qua gewichten.

Nu bijna aan het einde de eerste 6 maanden is eten nog steeds een uitdaging, maar ik merk wel dat er steeds meer bewustwording bij is gekomen die onbewust invloed uitoefent. Die bewustwording waar je dankzij de gedragslessen over leert, leest en reflecteert, zijn inmiddels onbewust permanent aanwezig.

Ik ben onwijs blij met de steun en support die ik van m’n coach Sarah en Ellen krijg want PBP in het buitenland volgen is een uitdaging! Ik ben nog niet waar ik wil zijn en weet dat ik nog meer te leren heb dus ik heb besloten mijn periode te verlengen en ik ben onwijs benieuwd wat er nog meer mogelijk is met mijn lichaam.

— Jessie

Het plan van Jessie

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.