Leonie (36):

Ik ben nog niet waar ik wezen moet, maar op deze manier ga ik zeker mijn doel behalen!

Leonie wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Leonie

Ik ben altijd al een jojo geweest met betrekking tot mijn gewicht. Verschillende keren succesvol afgevallen, maar de kilo’s slopen er altijd toch weer aan. Ik was dus op zoek naar iets voor de lange termijn!

Een collega was al een poosje bezig met Personal Body Plan en erg tevreden. Ik besloot Personal Body Plan te gaan volgen op social media en raakte enthousiast. Inmiddels ben ik 4 maanden verder en het resultaat mag er zijn! Ik vind dit voor mij dé manier om deze levensstijl vol te houden.

Ik sport drie keer in de week en het eten voelt niet als diëten! Ik heb veel aan mijn Personal Body Coach Justin, ik vind het prettig dat hij ook onregelmatig werkt, zo heeft hij goede tips over wat ik bijvoorbeeld kan eten in de nachtdienst. Hij complimenteert me als het goed gaat en weet me te motiveren als het wat minder gaat! Ik ben nog niet waar ik wezen moet, maar op deze manier ga ik zeker mijn doel behalen!

— Leonie

Het plan van Leonie

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Leonie

Justin Bos (31)

4.63 / 5

418 beoordelingen

Deze coach is op dit moment niet beschikbaar
E-mail deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.