Louise:

Ik ben minder streng voor mezelf geworden!

Louise wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Louise

Voor PBP was ik doordeweeks streng voor mezelf. Ik at geen suiker en alleen maar ‘gezonde’ producten. In het weekend liet ik dit varen en at en dronk ik waar ik trek in had. Daarnaast keek ik niet naar de calorieën, want ik at heel gezond dus dan hoeft dat toch niet?

Door PBP ben ik minder streng voor mezelf geworden en geniet ik van alles wat ik eet. Ik heb voordat mijn PBP-periode begon, duidelijke doelen gesteld, waardoor ik nu doelgericht aan het werk ben, maar wel op een prettige manier.

Ik track mijn eten waardoor ik precies weet wat ik eet en ik hou rekening met de juiste verhoudingen. De trainingsschema’s zijn uitdagend en afwisselend waardoor ik gemotiveerd blijf om te trainen. Per week kan ik gewicht erbij pakken, voor PBP ging dit heel langzaam.

Van te voren was ik bang dat ik het moeilijk met mijn fulltime baan kon combineren, maar inmiddels heb ik de balans gevonden. Op zondag kook ik voor de hele week en haal één keer per week al mijn boodschappen. Dit geeft mij ruimte om na mijn werk te gaan trainen.

Hoewel ik zelf onwijs gemotiveerd ben en was, was het prettig om een coach te hebben. Mijn coach gaf feedback op mijn resultaten en beantwoordde mijn vragen. Het is echt een levensstijl geworden, waar ik niet snel vanaf zal stappen.

— Louise

Het plan van Louise

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.