Wendy (31):

Ik ben energieker en zit lekker in m’n vel

Wendy wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Wendy

Sinds mijn zwangerschap 3 jaar geleden was ik niet echt meer tevreden over mijn lichaam. Ik merkte dat mijn kleding niet helemaal lekker zat en vond het gewoon jammer dat die laatste paar kilo’s er maar niet vanaf gingen.

Meerdere pogingen heb ik gedaan om af te vallen en dan hield ik het een week of 4/5 vol en dan verviel ik weer in mijn oude patronen. De verleiding om lekker te snacken won het toch steeds weer. Lange tijd heb ik getwijfeld om met Personal Body Plan te starten, maar de foto’s met resultaten van andere deelnemers trokken mij toch over de streep. Ik ben zooo blij dat ik het toch gedaan heb!

Iedere week heb ik contact met mijn Personal Body Coach Cindy en zij is dan ook echt mijn stok achter de deur. Ze geeft me handige tips en het gevoel dat er geen goed of fout is, maar dat het een proces is waarin je voor jezelf de juiste balans moet vinden. Ze geeft me handige tips en staat voor me klaar. Haar enthousiasme en positiviteit zijn ontzettend motiverend.

Ik geloof echt in Personal Body Plan! Door het bijhouden van je voeding zorg je dat je dagelijks de juiste hoeveelheden binnen krijgt, krijg je inzicht in wat je verantwoord kan eten en kun je zeker ook op z’n tijd iets lekkers eten. Ik ben energieker, zit lekker in mijn vel en ben ook super blij met de resultaten die ik in zo’n korte tijd al bereikt heb.

— Wendy

Het plan van Wendy

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Wendy

Cindy Roest (35)

4.73 / 5

498 beoordelingen

Deze coach is op dit moment niet beschikbaar
E-mail deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.