Emma (51):

Ik ben een stuk fitter en energieker dan voorheen. Ook heb ik minder pijntjes in mijn lichaam door de trainingen. Al met al heel fijn!

Emma wilde afvallen en fit worden en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Emma

Mijn motivatie om te beginnen met Personal Body Plan was de overgang die eraan zat te komen. Ik was in een jaar tijd 8 kilo aangekomen en moest nog beginnen met de overgang. En wilde niet zwaarder worden en afvallen lukte mij niet alleen.

Ondanks dat ik zelf sportinstructeur ben en best veel van voeding wist (dacht ik) en heel veel sport, lukte het me maar niet alleen om af te vallen. Ik had een plan en iemand nodig die mij hier mee ging helpen.

Het doel was om van 68 naar 65kg te gaan en ik dacht dat me dat al niet zou lukken. Binnen 4 weken zat ik al onder de 65 kg. Dus mijn doel verzet naar 60 kg. Ook dit ging lekker en toen naar 58 kg. En dat allemaal binnen 6 maanden. Nu ga ik met mijn Personal Body Coach bezig om dit zo te houden. Dus heb ik mijn Personal Body Plan weer met een jaar verlengd. Dit is ook weer spannend en een uitdaging.

Ik ben super blij, zit goed in mijn vel, voel me zekerder en heb meer zelfvertrouwen. Ik raad iedereen Personal Body Plan aan. Je mag alles eten wat je wil als je maar binnen je budget van de kcal blijft en 80 % gezond eet. En 20% lekker genieten! Jacqueline heeft me goed begeleid en gemotiveerd met afvallen. Ze heeft goede tips die je in het dagelijkse leven makkelijk kan inzetten en gebruiken. Als je het even moeilijk hebt weet ze je weer te motiveren en op te beuren. Ze heeft wekelijks tips en als je vragen hebt reageerde ze snel. Ze geeft je ook een veilig gevoel en dat je erbij hoort. Voor mij een super coach!

— Emma

Het plan van Emma

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Emma

Jacqueline Hoge (50)

4.68 / 5

3384 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.