Ines:

Ik ben blij dat ik voor PBP heb gekozen

Ines wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Ines

Toen ik begon was mijn oudste dochter 4 jaar en mijn jongste 4 maanden. Ik was onzeker of het voor Personal Body Plan nog niet wat te vroeg was. Na keizersnede en met borstvoeding, hoe kon ik dan al 4 keer gaan trainen en anders gaan eten? Het is gelukkig gelukt! Mijn caloriebudget werd iedere maand aangepast en de trainingen gingen super. De trainingsprogramma’s waren van begin af aan waar ik op gehoopt had en waren pittig, maar goed en van uitdagend niveau. Ook dat ik in één uur heel effectief mijn training kon doen en niet veel te lang rondhing in een fitnessstudio was voor mij als moeder optimaal.

In het begin was het met de voeding wel even wennen. Zeker was het tracken van mijn calorieën wel een hele verandering, maar na verloop van tijd kom je in een goed ritme en ondertussen heb ik goed gevoel gekregen over mijn voeding en wat mijn lichaam nodig heeft.

De gedragslessen zijn goed opgebouwd, informatief en zetten me over dingen aan het denken, waar ik eerder nooit zo bij stil stond en altijd als vanzelfsprekend ervaren heb.

Al met al ben ik tevreden met mijn 24 weken PBP, maar ik ben nog niet daar, waar ik heen wil, maar heb een hele grote stap in de goede richting gezet. PBP heeft de richting gewezen en een goede zet gegeven en nu weet ik welke weg ik wil gaan volgen!

— Ines

Het plan van Ines

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.