Chantal (46):

Ik ben benieuwd wat het tweede half jaar me gaat brengen

Chantal wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Chantal

Al jaren de succes verhalen op Instagram voorbij zien komen van Personal Body Plan maar toch nooit durven beginnen… tot mijn collega er veel succes mee had.

In januari dacht ik, klaar nu ik begin gewoon, eng maar toch aangemeld.

Een paar weken zoekend geweest maar samen met m’n Personal Body Coach een balans kunnen vinden in mijn eetgewoontes en ook het sporten en nu na 20 weken dit resultaat… ik ben trots!

Als ik dit kan, kan iedereen het! Met ups en downs maar langzaam elke maand wat gewicht eraf en strakker in m’n vel. Ik voel me beter en sterker in m’n lijf. Ik heb meer energie en minder rugklachten.

Ik ben benieuwd wat het tweede half jaar me gaat brengen.

Mijn Personal Body Coach Miranda is m’n vraagbaak maar ook m’n spiegel… als je iets wilt moet je er iets voor doen, niks gaat vanzelf en geef jezelf tijd, je moet dit leren. Werken aan de beste versie van jezelf… Maar ook tips voor het eten en samen sporten heeft geholpen!

— Chantal

Het plan van Chantal

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Chantal

Miranda Bekitener (42)

4.68 / 5

688 beoordelingen

Deze coach is op dit moment niet beschikbaar
E-mail deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.