Anne:

Ik ben 20 kilo afgevallen

Anne wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Anne

Sinds Januari ben ik bezig met Personal Body Plan. In een half jaar tijd is mijn mindset enorm veranderd. Voorheen wist ik niet goed wat ik moest eten en hoe ik mijn trainingen moest invullen. Ik wilde wel maar wist niet hoe ik het moest aanpakken.

Door de aanbevolen producten, het uploaden van maaltijden en de vast gestelde krachttrainingen krijg ik zicht op wat ik aan het doen ben. Het maakte mij bewust/ enthousiast om mijn eigen progressie in kracht en op foto’s te zien. De kilo’s vlogen er af. De gedragslessen zorgen voor het veranderen van mijn denk niveau. Elke dag nieuwe weetjes, je leert enorm veel over voeding, trainingen maar ook hoe om te gaan met tegenslagen.

Ik heb al veel pogingen gedaan om mijn af te vallen maar door Personal Body Plan is mijn leefstijl veranderd waardoor ik binnen een half jaar 20kg ben afgevallen. En 20 cm rond mijn taille ben kwijt geraakt (want kilo’s zeggen niet altijd alles!).

En dit alles is mij gelukt met de beste coaching ooit van Eva. Zij sleept mij letterlijk door dik en dun. Door elke dag contact te hebben is en blijft zij mijn stok achter de deur. Ik ben klaar voor het tweede half jaar, want ik ben stiekem heel erg van Personal Body Plan gaan houden!

— Anne

Het plan van Anne

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.