Avalon (34):

Ik begin droger te worden en dit valt andere ook op

Avalon wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Avalon

Inmiddels al aardig wat weeg en meet momenten gehad en ondertussen een groot verschil met nu en de start. Ik begon met het Fat Burning Plan en zit nu in m’n shaping fase.

Ik begin droger te worden en dit valt andere ook op. Sommige kijken verbaasd naar wat er soms aan mijn barbell hangt. Leuk om die progressie te zien wat tevens motiverend werkt want iedere maand wil ik een verandering zien. Al is hij maar klein.

Mijn manier van leven snappen sommige niet maar ik heb er rust door. Ik plan van te voren wat ik die dag of week eet en neem dit ook onderweg mee als dit nodig is. Zo kom ik niet voor verassingen te staan en is de verleiding ook kleiner. Doelen bereiken bepaal je namelijk echt zelf. Hoe graag wil jij iets? Als je iets wil, ga er dan voor want alleen JIJ kan verandering brengen in jouw leven.

Mijn Personal Body Coach Marjolein heeft mij met name leren plannen. Ik was nogal van kijken wat de dag brengt maar sinds ik dit van te voren plan heb ik meer rust en ook meer de tijd om te genieten. En om lekkerdere gerechten uit te zoeken waardoor eten nog leuker wordt.

— Avalon

Het plan van Avalon

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Avalon

Marjolein Agtereek (40)

4.81 / 5

2713 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.