Ian (24):

Ik ben ontzettend trots op het resultaat dat ik heb bereikt

Ian wilde aankomen en sterker worden en volgde daarom Muscle Building

Het verhaal van Ian

Begin 2019 ben ik begonnen met mijn Personal Body Plan, omdat ik mezelf zowel mentaal als fysiek op het gebied van krachttraining en levensstijl wilde verbeteren. Volgens mijn vrouw was Personal Body Plan hier een goed hulpmiddel bij.

Nou, dat kan ik bevestigen! Ik kwam er al snel achter dat ik een grote liefde voor powerlifting had en mijn doelstelling was dan ook al snel om zo sterk mogelijk te worden. Dit ging voortvarend, eerst onder begeleiding van Sjoerd Bezemer als Personal Body Coach en later met de hulp van Steven (@stevenpaul14).

Ik werd fysiek én mentaal sterker. Want, ook mijn kennis over Gedrag, Voeding, Training en Herstel heb ik tegelijkertijd verder ontwikkeld. Toen, boem: lockdown. Niet meer trainen in de sportschool, maar thuis. Waar ik het moest doen met resistance bands, minibands en zandzakken.

Toen heb ik de focus gelegd om er zo lean mogelijk uit te zien, zonder al teveel kracht te ‘verliezen’. En oordeel zelf maar, ik vind in ieder geval dat die focus zich zeker heeft uitbetaald!

Ik ben ontzettend trots op het resultaat dat ik heb bereikt en vanaf het moment dat de sportscholen weer opengingen ben ik hierop gaan voortborduren. Er ligt nu weer een mooie basis om op verder te knallen.

Ik ben heel blij dat ik destijds deze keuze heb gemaakt en inmiddels ben ik zelf ook al een tijdje Personal Body Coach. Sinds Personal Body Plan ben ik ervan bewust dat ook het herstel en je gedrag van groot belang zijn, iets wat vaak wordt onderschat.

Daarom kan ik Personal Body Plan aanraden voor iedereen die het gehele plaatje aan wil pakken en daarbij ook nog eens persoonlijke begeleiding wil!

— Ian

Het plan van Ian

Muscle Building

Ben jij een man en ben je het zat dat het je maar niet lukt om spiermassa op te bouwen? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Ian

Steven Telen (31)

4.67 / 5

144 beoordelingen

Deze coach is op dit moment niet beschikbaar
E-mail deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.