Carmen:

Het leven is zoveel mooier wanneer je goed in je vel zit en sterk in je schoenen staat

Carmen wilde en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Carmen

Toen ik met Personal Body Plan begon, wist ik niet wat ik kon verwachten. Ik heb wel vaker geprobeerd af te vallen en heb ook topsport gedaan dus vandaar dat ik redelijk veel verstand heb van voeding en sport.

Omdat ik zulke goede resultaten voorbij zag komen op social media werd ik erg benieuwd naar de vernieuwde aanpak van PBP en dat is de reden dat ik mij heb ingeschreven. Ik ben erg blij dat mijn coach mij geholpen en gesteund heeft in het behalen van mijn resultaat. Het was voor mij een stok achter de deur die je aan het begin vaak nodig hebt om door te gaan en progressie te boeken.

Wanneer je niet lekker in je vel zit is PBP de perfecte mogelijkheid om je te helpen en je te stimuleren in de doelen die jij wilt behalen. Het leven is zoveel mooier wanneer je goed in je vel zit en sterk in je schoenen staat.

— Carmen

Het plan van Carmen

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.