Julia:

Het is super fijn om thuis te kunnen trainen

Julia wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Julia

Ik ben eigenlijk altijd slank geweest. Ook mijn levensstijl was al goed met regelmatig sporten en gezond eten. Maar de balans was soms niet meer aanwezig. Ik skipte net iets te vaak een hardlooptraining en er was elke dag een reden voor een stuk (of tien?) chocolade of kaas. Ik zag daarom mijn gewicht elk jaar een beetje toenemen en ik zat niet meer echt strak in mijn vel.

Na het zien van mijn vakantiefoto’s in bikini wilde ik het graag weer wat strenger aanpakken, maar ik merkte dat het me zelf niet lukte de balans weer terug te vinden. Toen ik Personal Body Plan @Home zag, heb ik vrij radicaal besloten om het gewoon te gaan proberen.

Het is super fijn om thuis te kunnen trainen, voor de tv zweten en puffen, win-win situatie! Het is nog zoeken naar wat het beste werkt voor mij, en tot nu toe gaat het het beste als ik hier en daar wat ruimte in mijn budget houd voor “iets lekkers”, zodat het niet als iets stricts voelt.

Doordat mijn coach meekijkt lukt het me ook beter om niet teveel ongezonde dingen te eten. Waar ik nog aan moet wennen is dat mijn gewicht niet altijd reflecteert met wat ik in de spiegel zie. Ik ben heel blij met het resultaat wat ik tot nu toe heb bereikt en ik had verwacht dat hier een lager gewicht bij zou horen dan ik nu heb. Blij verrast dus! Dankjewel Mandy, voor je motivatie en positieve vibe!

— Julia

Het plan van Julia

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.