Romy:

Het is geen wondermiddel, maar een manier die voor mij werkt!

Romy wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Romy

Ik ben altijd iemand geweest die aan het jojo-en was met haar gewicht. Een crashdieet hier en daar, en dat studentenleven hielp ook niet echt mee. Vier dagen per week stond ik in de kroeg en at ik als avond eten een hamburger met pizza.

Ik was toe aan een verandering om weer lekker in mijn vel te komen zitten. Ik ben altijd al geïnteresseerd geweest in voeding, dat was niet de moeilijkste opgave. Sporten heb ik eigenlijk ook altijd gedaan, maar fitness is een ander verhaal. Eerder hield ik dat nooit lang vol, dan stond ik een half uur op de crosstrainer gedurende 3 weken en zat ik daarna vast aan een jaarabonnement terwijl ik nooit meer ging.

Nu ik persoonlijke trainingsschema’s krijg die door een expert zijn opgesteld heb ik niet alleen een doel in de gym, ik merk ook echt zichtbaar effect! Het is bovendien super motiverend om te merken dat ik sterker word. Voor Personal Body Plan zag ik er altijd tegenop om naar de gym te gaan, maar nu zie ik het als ontspanning en beleef ik er echt plezier aan. Wie had dat ooit gedacht?

De progressie foto’s zijn altijd motiverend en het is een moment waar ik naar uit kijk. Het voelt geweldig om resultaat te behalen! Het mooiste aan Personal Body Plan vind ik dat ik mijn eigen invulling kan geven aan mijn plan op een manier die werkt voor mij, in overleg met mijn Personal Body Coach. Het is echt een lifestyle geworden! Ik zit super in mijn vel en heb er nu bijna een half jaar op zitten, maar ik ga zeker door!

— Romy

Het plan van Romy

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.